NetBanking

Prijava na Erste NetBanking    

Upozorenje!

Željeli bismo vas upozoriti da smo primijetili pojavu lažnih stranica internetskog bankarstva Erste banke. Klijente se na takve lažne stranice obično upućuje putem isto tako lažnih poruka elektroničke pošte za koje se čini kao da dolaze od Banke.
Molimo vas da takve poruke odmah obrišete i ne otvarate linkove! Radi se o tzv. phishing stranicama koje vizualno nalikuju Erste NetBankingu, ali je riječ o prijevarnim stranicama.

U slučaju da vam početna stranica Erste NetBankinga izgleda neuobičajeno, podaci za prijavu u sustav učitavaju se predugo, traži vas broj kreditne kartice ili se traži dodatna autorizacija vaših korisničkih podataka pritiskom na brojku 9 (koja se isključivo traži prilikom potpisivanja transakcija), molimo vas da nikako ne unosite svoje podatke i odmah nas kontaktirate na besplatni Info telefon 0800 7890. Banka će potom poduzeti potrebne radnje za sprečavanje mogućeg napada.

Primjer phishing stranica:
  
Za više detalja o opasnostima i zaštiti od zlonamjernih programa te provođenju sigurnosnih mjera zaštite, posjetite https://www.erstebank.hr/hr/sigurnost/sigurnost-erste-netbanking-usluge i http://www.antibot.hr.